Conscious Butterfly Retreat på vakre Karpathos, 16. juni – 23. juni 2024

Velkommen på Retreat der fokuset blir å få mer ut av ditt potensial og dine iboende ressurser.

Når vi sammen skal jobbe med å frigjøre mer av dine ressurser, vil det bli viktig å styrke sammenhengen mellom din fysiske, emosjonelle og mentale balanse. Retreaten inneholder derfor undervisning, øvelser og teknikker som nettopp styrker denne sammenhengen.

For å løse opp i blokkeringer som hindrer denne balansen bruker vi teknikker innen energistyring, stressmestring, pusteøvelser, meditasjon og yoga. I tillegg inneholder Retreaten bevisstgjørende veiledning med viktige temaer som er knyttet opp til hvordan vi kan mestre livet og hverdagen og samtidig klare å ta bedre vare på oss selv. Dette vil være gode verktøy som du kan ta med deg hjem og bruke videre.  

Søvn, mat og naturelementene påvirker oss mer enn mange er klar over. Vakre Kathy`s Island Retreat på Karpathos har nydelige forhold for energiarbeid med rolige omgivelser, vakker natur, sunn mat og et vennlig vertskap som tar godt vare på oss.

All undervisning forgår utendørs til bølgeskvulp fra havet med solen og vinden som gode bidragsytere inn i energiarbeidet.

En typisk dag denne uken vil starte med myke morgenøvelser og morgenbad før frokost, noen timer med energiarbeid i gruppe før lunsj, så litt egentid til hvile, bading eller individuelle behandlinger før det igjen er en felles samling med energiarbeid. Dagen avsluttes med en deilig hjemmelaget middag ute på terrassen. Uken inneholder også et par utflukter der vi bader og spiser i en av de pitoreske landsbyene i nærheten.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta, men du må være nysgjerrig på ditt iboende potensial for en ting er sikkert, – du kommer til å komme i kontakt med noe som du har savnet og som vekker et nytt fokus i deg.  For denne uken er det du og ditt potensial som er i fokus, i vakre og kraftfulle omgivelser!

 

Vi gleder oss til å se deg og ønsker deg varmt velkommen!

Inkluderer:

Transport til og fra flyplassen på Karpathos

1 uke, med kost og losji (i dobbeltrom)

Enkeltrom mot et tillegg i pris

3 måltider pr dag

2 utflukter

Flybilett t/r Karpathos kommer i tillegg.

For mer informasjon og påmelding, kontakt:

Toyni på mobil: 915 85 061

Monika på mobil: 982 57 573

Toyni Fürstenau Johansen

Toyni Fürstenau Johansen

Kursholder

Hun driver Livskraftsenteret AS på Bekkestua utenfor Oslo, og veileder i yoga, pust og bevisstgjøring. For mer info se: www.toyni.no

Monika Augustsson

KURSVEILEDER

Hun jobber som leder i et kommunikasjonsbyrå, og har i flere år drevet med mediyoga, pust og bevisstgjøring.

Kathy’s Island Retreat