Fokus & innhold

På våre Retreater er målet at du skal komme i berøring med «noe» du ikke har vært i berøring med tidligere. Noe nytt! 

Fokuset på et Conscious Butterfly Retreat

Vi bruker verktøy som meditasjon, pust, yoga, veiledning og samtale for å sette i gang energiflyt. Og når man jobber sammen i en gruppe vil endringer ofte kunne skje mye raskere enn når vi gjøre jobben hver for oss.

Dette «noe» kan kanskje først oppleves som sårbart, skummelt og stressende. Samtidig ved hjelp av bevisstgjøring, undervisning, øvelser og teknikker som styrker sammenhengen mellom det fysiske, emosjonelle, mentale og spirituelle, vil du få bistand til å transformere og hele dette «noe». Teknikker innen energistyring, stressmestring, pusteøvelser, meditasjon og yoga er her sentralt.

Når dette «noe» blir forløst og helet, vil du kunne oppleve dette «noe» på en ny måte, som en følelse og tilstedeværelse av mer energi, frihet, inspirasjon, mening og fred. Rett og slett, mer av den du egentlig er!

Essensen i all heling, bevisstgjøring og utvikling handler om at du blir enda mer DEG.

Og det er dette Conscious Butterfly bidrar til.

Innholdet i et Conscious Butterfly Retreat

Den første delen av Retreatet, om dette er et 2, 3 eller 7 dagers Retreat, går vi på en «oppdagelsesferd» inne i oss selv. Vi lander i kroppen i vår, og vi begynner å kjenne etter.

Ved hjelp av øvelser og bistand blir du ledet inn i mer av deg selv. Du oppdager, kjenner og ser mer av alt det du er. På denne oppdagelsesferden kan det være at du ser, kjenner og opplever ting som ikke oppleves så godt. Dette kaller vi en blokkering. Slike blokkeringer er lite hensiktsmessige da det tar energien fra oss.

 

I den neste delen av Retreatet, har vi fokus på å transformere og hele blokkeringen som har kommet opp. Ved hjelp av øvelser og bistand får du hjelp til å gjøre denne helingen i deg selv.

 

I den siste delen av Retreatet, åpner du opp til den mer utvidete delen av deg. Den nye deg som har helet blokkeringen, og som har mer energi tilgjengelig. Hvordan kjennes det ut å være deg, uten blokkeringen?

I denne utvidete utgaven av deg selv har du frigjort mer energi fordi du har helet blokkeringen. Dette kjennes som frihet, letthet, glede, takknemlighet, inspirasjon, mening, og det kan gi en dypere kontakt med en fred og ro inne i deg selv. Fordi det å være mer av den du egentlig er, er alt dette!