Målet med et Retreat

Jo mer vi lever i utakt med oss selv,
desto flere blokkeringer får vi i energien vår.

Målet med et Retreat

Energi kan deles opp i frekvenser og vibrasjoner, og vi er også energi – kroppen vår, følelsene våre, tankene og sjelen.

Livet gir oss mange utfordringer, og på veien tilpasser vi oss ofte for å få minst mulig friksjoner, og underveis kan det også hende at vi mister grepet på hva som føles meningsfylt.

Da er det vanskelig for oss å se hva vi ønsker å gjøre mer av, – hva som faktisk gjør at vi blir mer fornøyde og tilfredse.

Det som kanskje en gang var et tydelig indre kompass blir mer og mer uklart for oss, og for noen kan det til og med føles som de aldri har vært i kontakt med dette indre kompasset.

Når vi mister denne kontakten kan det oppleves som om livsglede, motivasjon og mening blir borte. Vi føler oss slitne og får vondter, føler oss stresset og utilpass, og kan begynne å slite mentalt.

Dette er en konsekvens av at energien går nedover istedenfor oppover.

Alt er energi, og det handler om å få energien til å flyte

Vi må få energiene til å flyte igjen.

Vi må rydde opp i blokkerte energisentre, roe ned tankespinn, og finne verktøy som kan hjelpe oss ikke bare her og nå, men også på veien videre. Når vi heler områder i oss selv som vi tidligere ikke har kommet til, vil det vi sier, gjør, tenker og prioriterer kunne komme fra et sannere sted inni oss. Dette gir oss energi og inspirasjon til å være mer i det vi opplever som meningsfylt i livene våre.

Det kan være vanskelig å sette fokus på indre heling i en travel hverdag, men på en retreat med Consciuos Butterfly kan man gjøre denne jobben uten forstyrrelser og finne tid og ro til å integrere det man jobber med. Her får man undervisning, øvelser og teknikker som styrker sammenhengen mellom det fysiske, mentale og emosjonelle og man jobber med teknikker innen energistyring, stressmestring, pusteøvelser, meditasjon og yoga. Sunn, god, kortreist og økologisk mat er selvsagt alltid en prioritet.