Yoga & hiking, 6.-10. november 2024

Vi gjentar fjorårets suksesser, og arrangerer også i 2024 samlinger på nybygde og fredelige Skagenhaugen i Vesterålen.

Det blir et sammensatt program med yoga og pust, men også god tid til rolige og deilige fjellturer i spektakulære omgivelser, tid til refleksjon og egentid, gode samtaler og hjemmelaget mat. Man bor godt på Skagenhaugen og sover i dobbeltrom, eller alene mot ekstra tillegg.

Kurset passer for alle som ønsker påfyll, energi og inspirasjon – og du trenger ingen forkunnskaper innen yoga eller pust for å delta. Fjellturene er også lavterskel og tilpasses gruppens behov og ønsker. Det blir også mulighet for å bade i havet (frisk temperatur!) og stampe i den vedfyrte utestampen. Det energigivende lyset og de lange sommerkveldene nordpå i sommerhalvåret gjør godt for kropp og sjel!

Dette blir en eksklusiv samling med en mindre gruppe deltakere, 8-10 personer.

Pris kr. 11 500,- (kr. 2 000 ekstra for dobbeltrom alene)
Program legges ut litt nærmere, men ta kontakt allerede nå om du er interessert og ønsker å sikre deg plass.

Kontakt: Toyni Fürstenau Johansen, toyni@toyni.no, mobil: 915 85 061.

Hvordan komme seg dit? De som ikke har egen bil, vil bli hentet av oss på Sortland, hvor flybussene fra Harstad/Narvik (Evenes) kjører til, for dem som kommer med fly fra Oslo eller andre steder.

Toyni Fürstenau Johansen

Kursholder

Hun driver Livskraftsenteret AS på Bekkestua utenfor Oslo, og veileder i yoga, pust og bevisstgjøring. For mer info se: www.toyni.no

Skagenhaugen er et unikt feriested ytterst i vakre Vesterålen.

Det ligger fredelig til, og grenser til havet flere sider.

Stedet har 14 sengeplasser fordelt på tre arkitekttegnede bygninger, hvorav siste bygg stod ferdig så sent som juni 2023.

Husene er tilpasset den nydelige, arktiske naturen, med ulike uteplasser ift. vær og vind, utsikt, og store vinduer slik at man får naturen «rett inn i stua». Det er også lagt stor vekt på komfort (senger, sengetøy etc.) og gjennomgående god/høy kvalitet.

Det er ulike samlingsplasser både ute og inne, tilrettelagt for fine stunder sammen (bla. bålplass ute med varmedresser), samt mange muligheter for «gjemme» seg litt bort for egentid, mens man samtidig kan være i ett med naturen.

Skagenhaugen har stor naturtomt og ligger på et høydedrag (og egen utsiktstopp!) med masse himmel, lys og spektakulær utsikt mot Lofotfjellene og storhavet. Er man heldig kan man også se nordlys på denne tiden av året.

Retreaten er lagt på en årstid hvor det går mot mørketid, så her er det duket for en lun og koselig helg sammen.