Retreatet der påfyll skjer​

- For mennesker som ønsker mer bevissthet,
mening & inspirasjon i livet -

Retreat av forskjellig lengde, forskjellige steder i verden.

Conscious Butterfly tilbyr ulike Retreater på ulike steder hvor vi kan finne ro, i vakre omgivelser og i nærhet til natur.

Retreatene holder et høyt faglig nivå og tilbyr behandling, veiledning og kurs slik at endring og heling kan finne sted.

Bli med på en Conscious Butterfly Retreat i vakre omgivelser!

I trygge rammer sammen med veiledere som ser nettopp deg, mottar du behandlinger, gjør øvelser og har samtaler.

Og her møter man andre som er der av samme grunn, og alle vil oppleve at selv om vi alle har unike levde liv og erfaringer, så er følelsene våre i bunn og grunn ganske like.

Conscious Butterfly tilbyr Retreater hvor vi har fokus på å få en økt bevissthet, for å få mer klarhet i hva som er viktig og riktig for hver enkelt av oss.

Toyni Fürstenau Johansen

Kursholder

Toyni jobber i dag som bevisstgjørende veileder, yoga -og pustelærer, og driver sitt eget Livskraftsenter utenfor Oslo. Når hun driver med bevisstgjørende veiledning jobber hun også med biofeedback, som er elektroniske verktøy som måler og behandler prosesser som skjer i systemet, slik at healing og bevisstgjøring skjer raskere.

Opprinnelig har Toyni en mastergrad i Business & Marketing og jobbet innenfor IT-industrien og farmasøytisk industri. Men hennes vei skulle bli annerledes enn hun hadde sett for seg.
Det startet 15. august 2004 da hun ble utsatt for en ulykke, og fra å være en «vellykket» markedssjef i et av verdens største legemiddelselskaper, gikk hun på et sekund til å bli invalidisert og sengeliggende.

Hun skulle bruke lang tid på å «komme tilbake» inn i livet sitt igjen. I løpet av denne tiden måtte hun snu om på det meste og finne nye veier og svar. Hun fikk noen dyrekjøpte erfaringer og innsikter og lovet seg selv at hun skulle bruke dem klokt. I hennes prosess med å heale etter ulykken, opplevde hun en kraft eller intelligens som bodde i henne, som hun trengte å lytte til og samarbeide med. Denne kraften eller intelligensen, hjalp henne til å finne energi til å komme tilbake til livet igjen. Ikke det gamle livet – men et nytt liv, med ny innsikt, bevissthet og forståelse.

Hun forlot den farmasøytiske industrien og startet for seg selv for å jobbe med mennesker. Hennes store inspirasjon er å se hvordan mennesker endrer seg, sånn at de kan bli enda mer av hvem de virkelig er og ta ut mer av potensialet som ligger i dem. For når vi åpner opp for mer av kraften eller intelligensen som ligger i oss, tillater vi nettopp dette.

Kathrine Brustad

Kursholder

Kathrine er en norsk yogi og trebarnsmor, bosatt i Hellas. Her har hun drevet et populært holistisk retreatsenter på øya Karpathos, hvor hun har tilbrakt mer enn 13 år av livet sitt. I årevis visste hun at hun ønsket å gjøre en forskjell i menneskers liv, så hun studerte yoga for å lære å finne indre fred og ro. Dette påvirket ikke bare hennes personlige liv og barna hennes, men åpnet også for mer selvtillit i arbeidslivet hennes.

Kathrines opprinnelige utdannelse er en bachelor i Internasjonal hospitality management i Holland. Etter studiet jobbet hun på forskjellige hoteller rundt om i Europa, før hun flyttet tilbake til Norge. Etter mange år i hotellbransjen opplevde hun som så mange andre utfordringen med utbrenthet, og hun slet med depresjon og angst i litt mer enn ett år.
Siden den gang har hun jobbet for å finne bedre balanse i livet. Å bo på en gresk øy lærte henne nødvendigheten av å ha kontakt med naturen og viktigheten av å finne tid og rom for seg selv.

Veien har ikke vært enkel, men den ble viktig for hennes personlige vekst. Kathrine har brydd seg om mennesker hele livet og har utviklet gode mellommenneskelige ferdigheter. Som et resultat av hennes egne personlige opplevelser og erfaringer startet hun Kathy’s Island Retreat i 2015. Kathy’s Island Retreat har blitt et suksessfullt retreatsenter for internasjonale lærere og gjester som ønsker personlig vekst og bedre kontakt med seg selv. Her tilbys det yoga, energiterapi, mindfulness og andre retreat- og treningsopplevelser for mer enn 150 personer i året.

Kathrine har tatt 500 timer yogautdannelse, hun jobber som lydhealer, soneterapeut og Bach-medisinterapeut. Hun er en åpensinnet person som alltid er ute etter å lære nye ting om seg selv og andre. Hun brenner for menneskers velvære og har en stor interesse for de ulike metodene som brukes for å få folk til å utvikle seg og få det bedre med seg selv.

Monika Augustsson

Kursveileder

Monika jobber som kommunikasjonsrådgiver i et av de største kommunikasjonsbyråene i Norge. Hun har en master i business, og har jobbet med kommunikasjon i mer enn 30 år. Det som trigget hennes interesse for kommunikasjon, var en nysgjerrighet på å forstå hvordan folk reagerer og responderer på hvordan de blir pratet til.

De siste årene har denne interessen strukket seg videre til også å forstå mer om hvordan vi kan vokse og ha det bedre, ved å finne mer ro og lytte til hva vi opplever som viktig og sant for oss selv. Det er enormt med støy rundt oss i en travel hverdag, noe som kan føre til både stressreaksjoner og en følelse av å være på siden av sitt eget liv.

Hun har selv erfart hvor viktig det er å komme i kontakt med hva som oppleves som meningsfullt og sant, og hvordan verktøy som meditasjon, pust, yoga og samtaler kan være med å tydeliggjøre nettopp dette.

Nå ønsker hun å bidra til at flere kan få oppleve dette, gjennom å utvikle Conscious Butterfly sammen med Toyni og Kathrine.